ELECTROCONTACT Botosani
ELECTROCONTACT Botosani
prima pagina » noutati » Grupul Industrial Electrocontact participa la Targul International Bucuresti

Grupul Industrial Electrocontact participa la Targul International Bucuresti

Septembrie 18, 2007

Grupul Industrial Electrocontact Botosani va continua traditia de aparticipa la Targul Tehnic International Bucuresti - TIB, situat la editia a XXXIII-a, care se vadesfasura anul acesta in perioada 2-6 Octombrie2007, cu stand amplasat central, in Pav. 1- Niv. 0.00, standul nr.21.

Atestat UFI si inclus in randul celor mai importante targuri tehnice ale lumii, TIB este recunoscut in cercurile de afaceri internationale si se bucura de o traditie de mai bine de 30 ani. In 2006, ROMEXPO a gazduit în complexul sau expozitional peste 40 de evenimente expozitionale internationale.

Numarul total al expozantilor participanti a depasit 7.000, din care aproximativ 5.500 sunt români. Suprafata totala de expunere a înregistrat o crestere cu 20%, iar numarul expozantilor cu 5%, fata de anul 2005.

Anul acesta TIB va fi structurat pe urmatoarele saloane: TOOLTECH (masini-unelte, scule si accesorii), ELECTROTECH (electrica, electronica, automatizari), FLUIDTECH (pompe, compresoare, hidraulica si pneumatica), METALTECH (metalurgie, sudura), energetica, inginerie auto, transport si depozitare, chimie si petrochimie, participari colective.

ELECTROCONTACT este cel mai important furnizor de solutii in domeniul aparatelor pentru distributie si comanda electrica, destinate atat utilizarii industriale cat si celei casnice. Printre clientii nostrii se numara SNP PETROM, ROMPETROL, ARPECHIM, PETROCONST, UPETROM, Compania Nationala a Huilei Petrosani, Compania Nationala a Lignitului ”Oltenia” Tg. Jiu, Regia Autonoma a Carbunelui- Ploiesti, ELECTRICA.


Contact :

Mihaela Muraru
Mihaela Muraru
Marketing Export Manager
Grupul Industrial ELECTROCONTACT
Calea Nationala 6, 71010 - BOTOSANI, Romania
tel: +40 231 516050
fax: +40 231 513710
gsm: +40 744 546467
www.electrocontact.ro