ELECTROCONTACT Botosani
ELECTROCONTACT Botosani
prima pagina » noutati » Grupul Industrial Electrocontact a participat la International Electric & Automation Show

Grupul Industrial Electrocontact a participat la International Electric & Automation Show

Septembrie 18, 2007

Grupul Industrial Electrocontact Botosani a participat in perioada 12-15 septembrie 2007, la International Electric & Automation Show - IEAS, eveniment ajuns la a III-a editie, organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului de catre DK EXPO SRL, avand peste 90 de firme participante specializate, din domeniul energetic din Romania. ELECTROCONTACT este un important furnizor de solutii in domeniul aparatelor pentru distributie si comanda electrica, destinate atat utilizarii industriale cat si celei casnice.

In cadrul manifestarii IEAS 2007 s-au desfasurat si sesiuni de comunicari avand teme stiintifice financiare si legislative referitoare la energiile regenerabile, eficientizarea energetica a cladirilor si spatiilor publice, programele de finantare si legislatia conforma prevederilor Uniunii Europene.

Cu ocazia manifestarii expozitionale au fost realizate la standul Grupului Industrial Electrocontact o serie de intalniri si contacte cu reprezentanti ai principalelor firme furnizoare de aparataj electric, firme realizatoare de instalatii si bransamente electrice si reprezentanti ai mediului universitar romanesc.

IEAS 2007

ELECTROCONTACT este cel mai important furnizor de solutii in domeniul aparatelor pentru distributie si comanda electrica, destinate atat utilizarii industriale cat si celei casnice. Printre clientii nostrii se numara SNP PETROM, ROMPETROL, ARPECHIM, PETROCONST, UPETROM, Compania Nationala a Huilei Petrosani, Compania Nationala a Lignitului ”Oltenia” Tg. Jiu, Regia Autonoma a Carbunelui- Ploiesti, ELECTRICA.


Contact :

Mihaela Muraru
Mihaela Muraru
Marketing Export Manager
Grupul Industrial ELECTROCONTACT
Calea Nationala 6, 71010 - BOTOSANI, Romania
tel: +40 231 516050
fax: +40 231 513710
gsm: +40 744 546467
www.electrocontact.ro